گزیده ای از نشریه عمار ......
روز کارگر؛ آرامش جامعه، آشفتگی فتنه گران
روز کارگر هم در آرامش کامل سپری شد و اجتماع چند ده نفر از فریب خوردگان جریان فتنه در دانشگاه تهران نیز با بیاعتنایی اکثریت دانشجویان، همانند دیگر مناسبتها برای فتنهگران بیفایده ماند. دیروز دکتر احمدینژاد در میان استقبال دانشجویان این دانشگاه در همایش حکمت مطهر شرکت کرد وفقط در اواخر سخنرانی رئیس جمهور گروهی نزدیک به 15 نفر در اطراف ساختمان محل این همایش (تالار ابن سینا) سعی در خودنمایی داشتند. آنها شعارهایی با مضمون حمایت از سران فتنه، تجلیل از منتظری و لزوم اتحاد دانشجویان و کارگران سردادند. این عده به هنگام حضور دانشجویان در مسجد برای اقامه نماز جماعت در حالی که تعداد آنها به کمی بیش از 50 نفر رسیده بود در محوطه دانشگاه شعارهای خود را تکرار کردند. سایتهای خارج نشین به دروغ رقم 2000نفر را برای شعاردهندگان دانشگاه تهران ذکر کردند ولی حتی حاضر به انتشار تصویری از این ادعا نشدند. خیابانهای بسیار آرام تهران نیز نشان میداد تلاش جریان فتنه برای نزدیک شدن به اقشار زحمتکش جامعه هیچ نتیجهای نداشته است. دیدار موسوی با اعضای چند تشکل کارگری وابسته به جریان دوم خرداد نیز با اعتراض برخی از آنان به وی، وضعیت تلخی را برای موسوی رقم زد. دبیریکی از این تشکلهای کارگری خطاب به موسوی پیامهای او را مایه مسخره شدن هواداران دانسته و به سکوت موسوی در قبال همراهیهای سرکرده منافقین و دشمنان انقلاب اعتراض کرده وگفته است اگر میدانستیم این اجتماع با حضور شماست هرگز شرکت نمیکردیم.
فرقه فتنهگر در روزهای اخیر در قالب تشکل صنفی معلمان در حال قهرمان سازی از معلمی است که علاوه بر حضور در جلسات سازماندهی آشوبهای سال گذشته دارای ارتباط با سرپل گروهک جنایتکار منافقین و نیز عضویت در تشکل غیرقانونی فعالان حقوقبشر شیرین عبادی بوده است.
قاعدتا آنچه در حال حاضر موسوی بایستی به آن دل ببندد استمرار حمایت رسواترین ضد انقلابیون خارج کشور است! در آخرین مورد مهناز افخمی (بهایی و دوست نزدیک اشرف پهلوی) که مدیریت بنیاد مطالعات ایران اشرف پهلوی را بر عهده دارد، تأکید کرده است: هنوز هم امثال موسوی و کروبی برای اپوزیسیون بیبدیل هستند. اظهار نظر این عنصر فاسد رژیم ستمشاهی در پاسخ به مقاله یکی دیگر از ضد انقلابیون طرفدار حمله رژیم صهیونیستی به ایران به نام «ناصر مستشار» بیان شد که شعار «موسوی و کروبی مرد، زنده باد جنبش» رامطرح ساخته بود. مهناز افخمی در پاسخ او تأکید کرده است: «هنوز آلترناتیو دیگری جز جنبش سبز با مدیریت فعلی در مقابل رژیم نیست. در حالی که اپوزیسیون سکولار در یک «بحران» چندین ساله تنها در خارج از کشور نفس میکشد و نفوذی در ایران ندارد، مستشار ادعا میکند که رهبری جنبش تغییر یافته است. این دروغی بیش نیست که دستگاههای اطلاعاتی کودتا چیان با استفاده از رادیکالهای خام اپوزیسیون راه انداختهاند.»
بخش دیگری از ضد انقلاب دارای نظرات تکمیل کننده است!. جمشید اسدی از ضد انقلابیون مقیم فرانسه با تأکید بر «نبودن تفاوت بین موسوی و کروبی با رضا پهلوی و.... در مقابله با ولیَ فقیه، تصور موسوی و کروبی در باره کاهش هزینههای جنبش از طریق ابراز همراهی با امام و قانون اساسی» را اشتباه دانسته یادآور شده است: «بیش از آن که نگران فاصله جنبش کارگری با جنبش سبز باشیم بایستی نگران فاصله چهرههای بارز جنبش با انجام وظیفه رهبری و ارائه رهنمود مبارزاتی باشیم.»
از سوی دیگر ابراهیم یزدی سرکرده گروهک نهضت آزادی که روزهای مرخصی از زندان را سپری میکند، در جلسهای با تعدادی ازسران فتنه گفته است: جنبش سبز در شرایط بدی به سر میبرد و من برای تقویت این جریان مکاتباتی با موسوی، کروبی و خاتمی داشته و کارهایی راکه اینها باید برای تقویت جنبش سبز انجام دهند را به آنها تذکر دادهام. یزدی در پاسخ به سؤالات حاضرین در باره محتوای نامههای خود به سران گفته است: یکی از مواردی که به این آقایان گفتهام این است که شعار فشار از پایین و چانه زنی ازبالا را باید زنده کنیم. در این میان اعترافات افرادی مثل حجاریان، ابطحی، تاجیک، سعید شریعتی، قوچانی و .... فراریانی مثل مجید محمدی (از اعضای مرکز پژوهشهای استراتژیک ریاست جمهوری در دهه هفتاد) را تنها به بیان این ادعا راضی ساخته است که « روش اعترافگیری در ایران ارتقاءپیدا کرده است.»
نگرانی آمریکا از حضور احمدینژاد در اجلاس بازنگری ان.پی.تی
سفرصبح امروز دکتر احمدینژاد به نیویورک برای شرکت در اجلاس بازنگری NPT ، نگرانی و تکاپوی سیاسی و روانی محافل رسانهای سیاسی غرب و صهیونیستی را در پی داشته است. محافل غربی و رسانههای حامی، نگرانی و اضطراب را حاصل از سفر رئیس جمهوری کشورمان به آمریکا را در موضع گیریها واظهارات بعضاً همسو و در مواردی متناقض بیان داشتهاند.
145 سناتور آمریکایی در نامهای به وزیر خارجه این کشور خواستار جلوگیری از سفر دکتر احمدینژاد به نیویورک شدند. در بخشی از این نامه آمده است. عاقلانه نیست که اجازه داده شود احمدینژاد وارد نیویورک شود، دولت آمریکا اختیار قانونی دارد که از ورود او جلوگیری کند. گروههای یهودی نیز با صدور بیانیهای در واکنشی مشابه 145 سنارتور با بیان این که حضور احمدینژاد در نشست بازنگری NPT در 13 اردیبهشت ماه مسخره کردن این نشست است، از اعضای سازمان ملل درخواستکردهاند همزمان با سخنرانی دکتر احمدینژاد جلسه را ترک نمایند. روزنامه آمریکایی کریستین ساینس مانیتور نیز در گزارشی نوشت، آمریکا در برخورد با سفر احمدینژاد دچار نوعی سردرگمی است، اما بطور رسمی نمیتواند مانع ورود او به نیویورک شود، اما اقداماتی در دست بررسی دارد تا محدودیتهایی برای هیأت ایرانی ایجاد نمایند. روزنامه روسی کامر سانت نیز در ریشهیابی نگرانی آمریکا از سفر دکتر احمدینژاد آورده است احمدینژاد با سخنرانی خود در نیویورک نقشههای آمریکا در کنفرانس بین المللی نیویورک را عقیم میکند. «نزا و سیما یاگازتا» دیگر روزنامه روسی نیزبا بیان این که کنفرانس قبلی ان.پی.تی به دلیل خودداری آمریکا از پایبندی به خلع سلاح تدریجی اتمی باشکست روبهرو شد، نوشت: احمدینژاد در نیویورک آمریکا و متحدانش را متهم میکند که از یک سو امکان توسعه فناوریهای هستهای به کشورهای جهان سوم را نمیدهد و ازسوی دیگر در باره توانمندیهای اتمی اسراییل چشم پوشی میکند و این خواسته آمریکاییها نیست. وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به فضاسازیها، بویژه درخواست غیرقانونی نمایندگان کنگره آمریکا برای ممانعت از سفر دکتر احمدینژاد به نیویورک تصریح کرد: صدور رواید وظیفه آمریکا است نه یک حق. دولت آمریکا حق استفاده ابزاری از صدور ویزا برای هیأت دیگر کشورها را ندارد. دولت آمریکا نباید تلاش کند سازمان ملل و شورای امنیت به گروگان بگیرد.